Az egyéni táplálkozás beállítását elkerülhetetlennek tartom.
Bármennyire is próbálják bizonyos fórumokon az INTOLERANCIÁKAT bagatelizálni, nagyon fontos kérdés. Amennyiben van intolerancia, annak következtében számos tünet jelentkezhet. A meddőség, az endometriózis, a pajzsmirigyproblémák, a PCOS mögött minden esetben feltárok táplálékintoleranciát a TESTELEMZÉSEN! És amikor kihagyjuk ezen anyagokat a táplálkozásból, valahogy minden sokkal jobban megy tovább. A közérzeten és az elmaradó hasfájdalmakon lehet leszűrni az eredményt. És később a GYERMEKÁLDÁSON!

Ma nagyon sokan meglepődnek és sokkolva érzik magukat ha az egészséges táplálkozásról van szó.
De miért is?

Mert a reklámok vezetik a figyelmünket és elhisszük mindazt amit állítanak. Nem gondolkozunk el a hatásokon, nem akarjuk kipróbálni hogy valóban milyen hatással is vannak ránt a túlzásba vitt széhnidrátok. Eleve elzárkózunk, és esélyt sem adunk MAGUNKNAK.

Elhisszük azt, hogy ezek valóban egészségesek.
Ilyet kell enni sportolás előtt és után is.
A cukor kell az agynak!
És hasonló más tévelygések, melyeket nem akarunk megkérdőjelezni.

Nem baj ha továbbra is fennáll az INZULINREZISZTENCIA, vagy továbbra is kevés az ENERGIÁNK. Nem hiszünk a szemünknek és a tapasztalatunknak. És ezáltal teljes mértékben elzárjuk magunkat a VÁLTOZÁSTÓL és az EGÉSZSÉGESEBB ÉLETKÖRÜLMÉNYEINKTŐL.

De ha hiszel abban, hogy az ÉLETMÓDVÁLTÁS AZ ÉLETMINŐSÉGEDRE pozitív hatással van, és személyre szabott javaslatokat kívánsz kapna, akkor várlak szeretettel! 

Ha már unod a próbálkozásokat, és már magad sem tudod, milyen kiegészítőre lenne szükséged, és fogy az energiád és hited az általános igazságok kutatásához, akkor a TESTELEMZÉS neked való!