Soha, korábban ilyen mértékű terhelést nem kellett elszenvednie a testnek, mint a mai kor emberének.

Egy órát vesz igénybe
Egy órán belül választ kapsz több ezer kérdésedre!
Aznap igyál elengendő vizet
Más előkészület nem szükséges

Egy egészséges szervezet képes arra, hogy időben és eredményesen felismerje a szervezetbe bekerülő TOXINOKAT - tápcsatornán, bőrön, légzésen keresztül jutnak be ezek a terhelések. Mivel egyidőben és hosszú távon is túl sok terhelést kap a szervezet, így sajnos erős deficittel tud a test foglalkozni a belső szervek takarításával. A tünetek megjelenése már az az állapot amikor érdemes a jelzésekre odafigyelni és megtenni a lépéseket, melyek az ÉLETMÓDUNK átszabásával jár.
Ha csak a MEDDŐSÉGRE gondolunk, ott akadályoztatva lehetnek a hormonképző és irányító rendszereink, a női szervekre ható toxinterhelés, vagy a táplálékokkal bejutó gyulladást keltő anyagok jelenléte, érzékenységek - akár rejtetten/látensen is, felszívódási problémák, nehézfémek, oltásterhelés, gyogyszermaradványok - és még sorolhatnám mennyi egyensúlyi helyzetet kell számbavenni, az eredmény elérése érdekében. 

Mindazon egyensúlyi kibillenések, melyek táptalajt adnak a kórokozóknak, felborítják a szervezet szöveti egyensúlyát. Például a szervezetben lerakódott anyagcsere TOXINOK hosszú távon is képesek gátlóan hatni a teljes működésünkre, ugyanígy a gócok is és a mikroorganizmusok is és azok toxinjai is.

A TESTELEMZÉSEN mérhető a toxinterhelés, a szervek állapota, egyensúlyi- és hiányállapotok (ásványi nyagok, vitaminok, nyomelemek, zsírsavak stb.).

A TESTELEMZÉS akkor tud hatékony lenni, ha később ezek a toxinoktól valóban mentesül a szervezet. A toxin kivezetést a Joalis cseppekkel végezzük el. Az eredmény pedig a kontroll mérésen látható. Emiatt egy KONTROLL mérést mindenképpen ajánok 2 hónap elteltével, és ha utána is szükséges, elvégezhetjük, de már sokkal ritkábban.

Évente 1-2 méregtelenítéssel/méréssel jelentősen meg tudjuk tisztítani a szervezetet a méreganyagoktól, melyek a mai korban jelentős terhet rónak ránk. Soha, korábban ilyen mértékű terhelést nem kellett elszenvednie a testnek, mint a mai kor emberének. Vegyianyagok, antibiotikumok, kozmetikai szerek, vegyszerek, nehézfémek, gomba- és baktériumtoxinok, élelmiszeradalékok, nitritek, tartósítószerek, E-számok, kőolajszármazékok és cukrok formájában.

A kúra áll 4 speciális JOALIS méregtelenítő cseppből, - a mérés alapján. Ez minden esetben egyéni!
Ettől jelentős változások indulhatnak be, például a tünetek javulása, a közérzet javulása, jobb alvás, megszépülhet a bőr, a széklet változásait korán észre lehet venni, jobb immunitás, menstruációs ciklus tüneteinek javulása, stb..
Amennyiben szükséges még egy kúra, azt a kontrollmérésen megbeszéljük, de erre nem minden esetben kerül sor. :)

A Testelemzés egy remek módszer arra, hogy ha nem jön a baba, akkor az oki hátterekre fényt derítsük!
Ennek ismeretében pedig célirányosan tudsz tenni az egészségedért és a boldogságodért!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed, várlak szeretettel a közös munkára!
www.tothjuli.hu
www.avivastudio.hu