„A méregtelenítés egy olyan folyamat, mely a betegség valós oka után megy az egészség és a vitalitás jegyében.“
Dr. Josef Jonáš

Baktériumok, vírusok, gombák,
állati eredetű fertőzések, nehézfémek, radioaktív elemek,
vegyi anyagok, egyes élelmiszerek és adalékanyagaik, stressz?

Amennyiben ezeket a szervezetből eltávolítjuk beindulhat az immunrendszer természetes regenerációs folyamata. Megszűnnek a különféle allergiák, ekcémák, krónikus fejfájások, izületi – és hátfájások, fáradékonyság, emésztési panaszok, nőgyógyászati problémák, terhességi bonyodalmak, …
A Joalis készítmények segítségével történő méregtelenítés hatékony módja az egészség megszerzésének és megőrzésének.

A TESTELEMZÉSSEL megtudhatod, hogy éppen milyen folyamatok zajlanak a testedben.

Ez azért hasznos,
- mert semmilyen terápiát nem csinálsz hiába
- mert célirányosan, az állapotodnak megfelelően végezhetsz életmódterápiát vagy bármi mást ami 100% hogy használ neked!
Azt látom, hogy sokan kapkodnak és mindenfélét kipróbálnak, hittel és utána csak a csalódás, mert nem hozza meg a várt eredményt.

De ha tudod, hogy éppen mire van szüksége a szervezetednek, akkor tudod hatékonyan segíteni a testi folyamatokan, az öngyógyítást a test önszabályozó folyamatait segítheted.
Az órán vagy a konzultáción megbeszéljük mik a lehetőségeid és azt egy vállalható formába öntjük a siker érdekében!
Mert ha bármilyen terápiát erőszakból és stresszelve végzel, az nem igazán lesz hatékony. Csak akkor érdemes gyökeresen változtatni ha már nagy a baj, addig a mértékletesség is segít bennünket az öngyítás folyamatában.

Hogyan történik?

Teljesen fájdalommentes, bő egy órát vesz igénybe.

A szervezetünk nem egy sportkocsi.

Nem lehet az alkatrészeinket folyton kicserélni! :)

A TESTELEMZÉSBŐL megtudható:

- a környezeti hatások milyen anyagokkal terhelik a szervezetet
- több ezer anyagot bevizsgálhatunk, hogy hogyan hatnak a szervezetre: élelmiszerek, táplálék-kiegészítők, stb
- gócok feltárhatóak
- vegyi terhelések, nehézfémterhelés
- nyirokműködés állapota
- érzelmi blokkok
- hormonok befolyásoltságai

A méregtelenítés soha sem egy befejezett folyamat,

minden esetben a pillanatnyi állapotot látjuk. És mivel napi szinten ki vagyunk téve terhelő hatásoknak, a méregtelenítés nagyon fontos egészsgvédő faktorrá lép elő a jövőben.

Alapja a mérégtelenítő terápia, amely a szervezetet hozzásegíti az öngyógyítás hatékony mechanimusához. Így az immunrendszer megerősödve veheti fel a kesztyűt a betolakodókkal.

Mikor érdemes elvégezni?
Ha babát szeretnél, akkor mihamarabbb ajánom számodra. Sok pénzt, időt és energiát spórolhatsz meg vele, mert hatékonyan tudod ezután segíteni a tested folymatait. Nem kell mindenfélével próbálkozni hogy hatni fog-e vagy sem. Vagy akkor is jól jöhet, ha szeretnéd megismerni a belső folyamataidat, hogy célirányosan tisztíthasd a szervezeted. Betegségek és tünetek mögött is sok esetben állhatnak hiányállapotok - vitamin, ásványi anyag - és terheltségek - élő és élettelen toxinok - nehézfémek, kémiai anyagok, vegyszerek élelmiszer adalékok stb. - által. 

Előnye:
A folyamat ellenőrizhető. Egy kúra után visszamérhető a változás. Ha korai stádiumban felismerhetjük a folyamatokat a szervezetben, akkor még időben léphetünk és könnyebbb dolgunk lesz a takarítás terén. Szubklinikai folyamatokat látunk, melyek még nem okoznak betegséget, de egy meddőséget már akár fenntarthatnak.

Gyermeket szeretnél?
A munkám folyamán több éves tapasztalatom szerint, a meddőséget más folyamatok is befolyásolják. Így lehet az, hogy van akinek a baba-mama vitamin vagy éppen a kenyér lesz a fogamzásgátlója. Tudom, talán merész ezt kijelenteni, de azt látom, hogy az intoleranciák nagyobb volumennel terhelik a reprodukciós folymatokat, mint sok esetben a női szervek állapota. Az Aviva-módszerrel a női szerveket, a ciklust és a termékeny időszakot figyelemben tartva közelebb juthatunk a természetes gyermekáldáshoz. Visszafordíthatatlannak vélt folymatokon kerekedhetünk felül, hiszen a szervezet megtesz mindent, ha segítjük a mindennapos működését.

Ha viszont mérgekkel etetjük magunkat, stresszkezelés nélkül élünk, és cukros folyadékokat fogyasztunk, akkor annak nyilván nem fog a szervezet örülni, hiszen az élelmiszerekben található aromákra, adalékokra, térfogatnövelő szerekre, tartósítókra, génmódosított anyagokra, vegyszerekre, elektromos sugárzásra, parazita vagy más élősködő jelenlétére, fertőtlenítő szerekre, a kozmetikumikban fellelhető életidegen anyagokra (kőolaj, aluminium, habosító anyagok, szintetikus illatok), légfrissítőkre, és akár a barackos illatú WC-papirra - mindezekre nincs immunrendszerünk! :) 

Mindezen anyagok bekerülve a testbe csak larakódnak és más életfontosságú funkcióinkat fognak lassítani, gátolni. A hormonális rendszerünket előbb teszi őrlángra a testünk, mint az emésztést vagy a légzést, ami azért előbbvaló. A reprodukciós folyamatok beindulásához a szervezetnek egy optimális állapoton, magasabb nívón kell teljesítenie, mint az átlag. Ha ezt ennyire körültekintően, az összefüggések ismeretében még nem vizsgáltad meg, akkor érdemes eljönnöd!

Sokan, anélkül mennek inszeminációra vagy éppen lombikra, hogy tisztában lennének a testi folymataikkal. És évekig benne maradnak a rendszerben, mert nem helyeznek hangsúlyt más aspektusokra. Az idő csak megy és a gyermekáldás elmarad, közben a pár talán már nincs is együtt. Ha nem akarsz lemondani a mesterséges megtermékenyítés lehetőségéről, ne tedd! Ez a te döntésed, viszont a folyamatot akkor is segítheted! Méregtelenítéssel, az intoleranciák figyelembe vételével, stersszkezelési mechnizmusok alkalmazásával, kiegészítő terápiákkal és Aviva-módszerrel.

Sok betegség alapja, már évekkel/évtizedekkel korábban megjelenik a testünkben, de az apró jelek figyelmen kívül hagyásával csak még súlyosabbá válhatnak. A méregtelenítő terápia része, hogy korai stádiumban felismerhetőek a belső folymatok aminek kezelésével közelebb juthatunk a gyarmekáldáshoz vagy
az egészséghez - önerőből.

Tudnivalók, amikor jössz:

Bő 1 óra a vizsgálat, előtte nehezet ne egyél! Teljesen fájdalommentes. 
Más előkészület nincs. 
15.000 Ft 
A Kontroll konzultációk: 12.000 Ft

A méregtelenítés nem helyettesíti az orvosi beavatkozásokat, kezeléseket.
Csak kiegészítő terápiaként alkalmazható!