Egy érdekes ONLINE WORKSHOP-pal készültünk NEKED!
SZEPTEMBER 20-án hétfőn 18 órától

Több éves tapasztalatainkat osszuk meg veled és 20 éves nemzetközi tapasztalatokról számolunk be, szülésznőtől, orvostól és nőgyógyásztól Paulinné Bukovics Mariannal - aki Ganoterapeuta és Ganoterápia oktató - várunk téged szeretettel!
Egy órás előadás a nemzetközi tapasztalatokról és gyakorlatról, utána pedig a kérdésedet teheted fel!

Az egészség fejlesztése nem csak a termékenységet tudja jó irányba befolyásolni, de a gyermek fejlődésére is pozítív minden, amit magadért teszel!

 

És a jövőben, ha tetszik számodra ez a szemlélet, akkor várlak szeretettel az egyéni FUNKCIONÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉSEMEN, ahol megkeressük azokat a táplálkozási és életmódbeli kibillenéseket, mellyel hátráltathatjuk az egészségünk kiteljesedését. Rávílágítunk azon okokra melyeket mielőbb szükséges megváltoztatni a gyermekáldás eléréséhez és minél inkább biztosíthassuk a gyermek egészséges fejlődését! Ez a mai világban nagyon fontos. Több mint 10 éve dolgozom azért, hogy az egyéni megoldásokra fókuszáljunk.
Mindenki nagyon sokat tud olvasni, tájékozódni és tanulni a témában. De ami igazán a KULCS, az az, hogy felismerjük a saját testünk működését, és a legjobb táplálékot és körülményeket biztosítsuk a szervezetünknek az optimális egészség eléréséhez.

NEM az átlagos egészség tesz bennünket termékennyé, hanem mindaz az erőfeszítés és örömteli változtatás, amit a testünkért megteszünk, ott ahol szükséges! És a TEST meghálája mindezt a termékenységgel!

Az évtizedes tapasztalatom azt mutatja, hogy az egyéni megoldásoké a jövő! Ebben segítek számodra!
Ez a WORKSHOP is azért született meg, hogy minél több lehetőséget bemutassak neked!

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A létszám korlátozott! 

gomba1