A szomatoinfra a testhőenergia vizsgálata alapján képet ad a vizsgált személy egészségügyi állapotáról, kimutatja a kóros elváltozásokat – olyanokat is, amelyek más módszerrel még nem láthatók –, útmutatót ad, hogy milyen további vizsgálatokat érdemes kezdeményezni. Gyakorlatilag minden elváltozás kimutatható vele, ami hőt ad le vagy hőt von el, pl. mióma, ciszta, gyulladások, menses előtti állapot, az emlő gyulladásos és tumoros elváltozásai, pajzsmirigy alul- és túlműködés stb.

http://somato.hu/

A Te kedvezményed, ha szólsz, hogy az Aviva Stúdiótól jöttél: 10% lesz.

A somatoinfra vizsgálatot ajánljuk prevenciós jelleggel, és azoknak, akik komplex képet szeretnének kapni egészségi állapotukról.

 

A somatoinfra alapja az a fizikai törvényszerűség, hogy minden test, amelynek hőmérséklete magasabb, mint az abszolút nulla fok, magából elektromágneses hullámokat bocsát ki. A jelenséget hőmérsékleti sugárzásnak is nevezik, amelyet ha megvizsgálunk azt tapasztaljuk, hogy ezen elektromágneses sugárzás legnagyobb része az infravörös tartományba esik, ezért az infravörös sugárzást hősugárzásnak is szokták nevezni. A somatoinfra vizsgálat során azonban nem hőmérsékletet mérnek, hanem relatív infrafoton enegiadifferenciákat.

A somatoinfra alkalmazási területei:
- Általános szűrővizsgálat
- Emlő elváltozásai
- Vénás visszér panaszok, vénatágulatok
- Nyaki lágyrész és pajzsmirigy problémák
- Gyulladásos góckutatás, fogászati gócok
- Gerinc és ízületi problémák
- Szemészeti dioptria probléma és aszimmetria
- Bőr elváltozásai (anyajegyek, pigmentációk)
- Ízületi-és izomproblémák
- Rehabilitáció nyomon követése

Ha jelentkezel a vizsgálatra, és említed, hogy Aviva Stúdióban hallottál róluk, akkor kedvezményben részesülsz a vizsgálat árából!!!

http://somato.hu/jelentkezes.php